WLAN-palvelu

Yrityksien sisäverkot ovat muuttuneet vauhdilla mobiileiksi ja tarve nykyaikaisille yhteensopiville laitteille on kasvanut. Tähän ratkaisuna on tasolle 6 kehittynyt Wireless LAN -tekniikka ja controller -keskitin, joka mahdollistaa usean tukiaseman tuomisen verkkoon.

Langaton verkko WLAN-palveluna

Welcom Netin WLAN-palvelun ansiosta langattomien verkkoyhteyksien käyttö on sujuvaa ja nopeaa. Controllerin avulla huolehdimme myös yhteytesi tietoturvallisuudesta.

Welcom Netin WLAN-palvelun käyttäjänä sinun ei tarvitse kantaa huolta tukiasemien haavoittuvuuksista ja tietoturvasta, sillä hoidamme kaikki vaadittavat päivitykset puolestasi. Palvelulla on myös muita merkittäviä etuja.

Hinta alkaen

14,90 € / kk
  • Kysy lisää palvelusta!

Nopeampi yhteys

Vanha yli 3 vuotta käytössä ollut tukiasema voi olla hidas, pätkiä ja aiheuttaa tietoturvariskin. Lisäksi nykyaikaiset MU-MIMO -kykeneväiset tukiasemat osaavat yhdistää striimejä parhaan mahdollisen kapasiteetin tuottamiseksi.

Parempi kuuluvuus

Huomioimme tukiaseman sijoittelussa parhaan mahdollisen kuuluvuuden ja sijoitamme tukiaseman näkyvälle paikalle, esimerkiksi seinään tai kattoon. Sähkö viedään tukiasemalle POE -tyyppisesti yhtä ja samaa Ethernet kaapelia pitkin.

Verkkoyhteyksien eriytys

Yrityksen tietoturvan kannalta paras ja turvallisin ratkaisu on eristetyn vierasverkon luominen yritysverkkoon. Vierasverkon kapasiteettia on myös hyvä rajoittaa, jotta oman verkon käyttäjien työnteko on sujuvampaa.

Vuokratukiasema

Welcom Netin tarjoamaan WLAN-palveluun kuuluu vuokratukiaseman ylläpito. Lisäksi controllerin avulla pidetään huoli, että jokainen tukiasema on omalla kanavallaan, eivätkä lähialueen tukiasemien yhteydet risteä keskenään.

Tietoliikenneyhteyden yhteyteen voi ostaa monipalvelukytkimen sekä palvelupalomuurin. Kysy lisäksi muita saatavilla olevia palveluja myynniltämme.

Näin homma toimii meidän kanssamme

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Asiantuntijamme on yhteydessä sinuun. Hän kuuntelee ja selvittää tilanteesi.

Saat halutessasi alustavan tarjouksen. Voit rauhassa miettiä sopisiko meidän palvelumme teille.

Hyväksy tarjous ja aletaan hommiin.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteydenottopyyntö

Etusivun yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

* Pakollinen. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.