Kauppiasverkko

Toimiiko yrityksesi useista eri toimipisteistä käsin? Verkon jakaminen toiseen osoitteeseen voidaan kokea hankalaksi ja toimivuus voi mietityttää. Tässä kohdassa kannattaa kysyä meiltä apua.

Yhdistä toimipisteesi kauppiasverkolla

Pääkaupunkiseudulla sijaitsevan oman verkkomme ulkopuolella teemme yritysinternetliittymät niin kutsuttuina palveluoperointituotteina laajan kumppaniverkostomme kautta. Kumppaniverkoston avulla Welcom Net toimittaa yhteyksiä koko maahan.

Hinta alkaen

89 € / kk
  • Hinta määräytyy tietoliikenneyhteyden nopeuden mukaan.

Toimipisteiden
turvallisuus

Esimerkiksi valvontakameroiden tavoissa kommunikoida tallentimien kanssa voi olla rajoitteita, mistä johtuen tallentimet kannattaa sijoittaa konesaliin, jossa ne ovat turvassa muun muassa mahdollisten murtojen varalta.

Väliaikaisten etäpisteiden perustaminen

Väliaikaisia etäpisteitä voidaan tarvita esimerkiksi tapahtumissa, väliaikaisilla myyntipisteillä tai ulkotiloissa, joissa verkkoa ei voi laajentaa. Ratkaisuksi tarjoamme 4G tekniikkaa. Tehokas antennein varustettu laite tulee mukana.

Useiden laitteiden yhdistäminen

Palvelimien, tulostimien ja muiden verkkolaitteiden tuominen samaan loogiseen verkkoon helpottaa ylläpitoa sekä selkeyttää niin lähi- kuin etätyöpisteillä työskentelyä.

Keskitetty ratkaisu

Kauppiasverkon ansiosta vältät kalliiden erillisten laitteiden hankinnan jokaiseen toimipisteeseen erikseen. Yrityksesi palvelin sekä toimipisteet sijaitsevat samassa suljetussa verkossa ja liikennöinti internettiin kulkee yhtä reittiä pitkin.

Näin homma toimii meidän kanssamme

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Asiantuntijamme on yhteydessä sinuun. Hän kuuntelee ja selvittää tilanteesi.

Saat halutessasi alustavan tarjouksen. Voit rauhassa miettiä sopisiko meidän palvelumme teille.

Hyväksy tarjous ja aletaan hommiin.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteydenottopyyntö

Etusivun yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

* Pakollinen. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.