Tietoliikennepalvelut

Tarjoamme kattavat ja monipuoliset tietoliikennepalvelut yritysten erilaisiin tarpeisiin. Welcom Netin tietoliikennepalveluissa panostetaan luotettavuuteen, korkeaan palvelutasoon ja asiakaspalveluun. Olemme joustava ja ketterä kotimainen toimija.

Luotettavaa ja kattavaa palvelua

Welcom Net tarjoaa kattavia ja huolettomia tietoliikennepalveluita erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme mutkattoman yritysinternetin monipuolisilla nopeusvaihtoehdoilla, kun tarvitset vakaan nettiyhteyden paikallisesti tai ympäri Suomea. Saat meiltä myös räätälöidyt palvelukokonaisuudet ja kattavat lisäpalvelut – kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Palvelumme soveltuu aina PK-yritysten tarpeista suurempaa kapasiteettia tarvitseviin yrityksiin.

Yritysinternet

Toimiva yritysinternet mahdollistaa niin videopuhelukokoukset kuin pilvipalveluiden hyödyntämisen, olitpa sitten toimistolla tai etäyhteyden päässä.
Lue Lisää...

Kauppiasverkko

Toimiiko yrityksesi useista eri toimipisteistä käsin? Verkon jakaminen toiseen osoitteeseen voidaan kokea hankalaksi ja toimivuus voi mietityttää. Tässä kohdassa kannattaa kysyä meiltä apua.
Lue Lisää...

Palvelupalomuuri

Onko yritykselläsi verkko, jossa on useampi kuin yksi laite? Pieninkin verkko tarvitsee suojaa, sillä se mikä mahdollistaa digitaalisen liiketoiminnan, tekee siitä myös haavoittuvan.
Lue Lisää...

WLAN-palvelu

Welcom Netin WLAN-palvelun ansiosta langattomien verkkoyhteyksien käyttö on sujuvaa ja nopeaa. Controllerin avulla huolehdimme myös yhteytesi tietoturvallisuudesta.
Lue Lisää...