Virtuaalipalvelin

Virtuaalipalvelin privaattipilvestä!

Virtuaalipalvelimemme on huippuluokan tietoturvalla ja palvelunhallinnalla varustettu palvelu yrityksenne tarpeisiin, olkoon se vaikka web- tai liiketoimintakriittinen toiminnanohjauspalvelin. Lisäresurssit palvelimille ovat helposti kasvatettavissa käyttötarpeen mukaan ja yrityksenne sisäverkko on yhdistettävissä pilvipalveluun valokuitu- tai IPSEC VPN yhteyksin. Tietoturvalliset yhteydet etätyöntekijöille voidaan toteuttaa helposti. Palveluumme kuuluu aina mm. UTM tason palvelupalomuuri ja automaattinen varmuuskopiointi. Käytämme vain tarkkaan valikoituja, alan johtavia huipputason ohjelmistotoimittajia, kuten VMware, Veeam Backup & Replication sekä Fortinet.

Palvelut tuotetaan tietoturvallisista konesaleistamme, jotka sijaitsevat Helsingin Pasilassa, Pitäjänmäellä sekä Espoon Tapiolassa. Lupaamme palveluille vähintään 99,9 %:n saavutettavuuden.

Myös nykyinen toimistonne nurkassa pyörivä palvelin on siirrettävissä pilveen, ilman isoja IT-projekteja. Ota tässä tapauksessa yhteyttä myyntimme!

Tilaa virtuaalipalvelin

Tilaa virtuaalipalvelin

2
Valitse CPU-ydinten määrä
4
Muistin määrä GT
50
Levytilan koko GT
0
SSD-levyn koko GT
1
Julkiset IP-osoitteiden määrä
Yhteensä

  SLA

  Tarjoamme virtuaalipalvelimille vähintään 99,9 %:n saavutettavuuden. Mikäli tämä ei toteudu, olet oikeutettu 3 kuukauden hyvitykseen.

  Palveluissa on tyytyväisyystakuu! Olet vapaa irtisanomaan palvelun mikäli et ole laatuun tyytyväinen – ilman irtisanomisaikoja.

  Saat datasi mukaan, vaikka ulkoisella tallennusvälineellä.

  Varmuuskopio

  Datasi on tärkeää! Otamme kaikista palvelimistamme automaattisesti varmuuskopiot, sekä valvomme niiden toimintaa.

  Oletuksena säilytämme varmuuskopioita 30 pv taaksepäin.

  Sopimuskausi

  Emme vaadi määräaikaisia sopimuskausia. Voit irtisanoa palvelusi aina kuluvan laskutuskauden loppuun. Oletus laskutuskausi on 3 kuukautta.
  Mikäli kuukausisumma on alle 15 €, laskutuskausi on 12 kk.

  Lisäpalvelu Hinta
  Palvelimen ylläpito ja valvonta 50 € / kk
  Oma IP-verkko 25 € / kk
  IPSEC VPN (site-to-site) 20 € / kk
  Microsoft Office standard per käyttäjä 12,90 € / kk
  Microsoft SQL Server standard per käyttäjä 18,20 € / kk
  Muut Microsoft lisenssit Kysy!