Ratkaisut ohjelmistoyrityksille

Olemme kotimainen ohjelmistotalojen konesalikumppani, ja teemme tiivistä yhteistyötä eri ohjelmistoyritysten ja kumppaniverkostomme kanssa. Suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme räätälöityjä kokonaisuuksia palvelemaan yritysten tarpeita.

Luotettavaa kumppanuutta

Tarjoamme turvallisen pilviratkaisun ja huolehdimme myös sen ylläpidosta ja tietoturvasta. Asiakkaisiimme lukeutuu useita ohjelmisto- ja ERP-taloja.

Kumppaninamme voit keskittyä oman palvelusi kehittämiseen, jolloin huolehdimme palvelun tehokkaasta toimivuudesta. Kolme datacenteriämme on yhdistetty toisiinsa nopealla ja vikasietoisella kuituringillä ja täyttävät niille asetetut turvallisuusvaatimukset. Arkkitehtuurin ansiosta liikennöinti jatkuu, vaikka valokuitu katkeaisi. Konesalien turvallisuudesta huolehdimme mm. alue- ja kohdevartioinnilla, kulunvalvonnalla, lukittavilla laitekaapeilla sekä 24/7 valvonnalla. Tiloissa on myös varmennut sähkönsyöttö ja tehokas jäähdytys. Konesalipalveluiden tietoturva on huippuluokkaa ja kustannukset myös helposti ennustettavissa.

Datan varmuuskopioimme aina oletuksena 3-2-1-1-0 -periaatteella: eli kolme kopiota, kahdella eri medialla, yksi offsite ja yksi muuttumaton back-up (ransomware suojaus) sekä automaattinen backuppien testaus. Toimitamme datacenter -palveluita niin IaaS- kuin PaaS-periaatteella.

Konesalit

Kolme datacenteriämme on yhdistetty toisiinsa nopealla ja vikasietoisella kuituringillä.

Palomuuri

Palvelut suojattu keskitetyllä NGFW-tason palomuurilla, joka mahdollistaa mm. VPN-yhteydet ja eritasoiset verkkosegmentit sekä pääsylistat.

Varmuuskopiointi

Datan varmuuskopioimme aina oletuksena 3-2-1-1-0 -periaatteella.

Kapasiteetti

Taatut resurssit aina käytettävissä. Huolehdimme resurssien riittävyydestä kävijäpiikkien aikana.

Budjetoitavuus

Palvelut ovat helposti budjetoitavissa ja laskutus voidaan hoitaa jopa suoraan loppuasiakkaalta.

DevOps

DevOps ja DevSecOps -palvelut mahdollistavat palveluiden kehityksen, tietoturvan ja pilvialustan ylläpidon tiiviissä yhteistyössä ohjelmistotalojen kanssa.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteydenottopyyntö

Etusivun yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

* Pakollinen. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.