Kapasiteettipalvelut

Perustason Webhotelli tai virtuaalipalvelimen resurssit eivät välttämättä riitä suuriin kävijämääräpiikkeihin esim. Black Weekin aktiivissa verkkokaupan mainoskampanjoissa. Esim. verkkokauppoja varten tarvitaan palvelimia, jotka on suunnitteltu ja optimoitu niin, että ne kestävät mm. hakukonebottien vierailut, verkkokauppojen suuret kävijämäärät ja yllättävät kävijämääräpiikit. Skaalautuvat kapasiteettipalvelut tarjoavat tähän ratkaisun.

Takaa resurssien riittävyys kapasiteettipalveluilla

Kapasiteettipalvelut koostuvat useista eri palveluista, joita tarvitaan esimerkiksi verkkokaupan palvelinresurssien riittävyyteen ja näkymiseen Internetissä.

Verkkokaupan toimivuuden kannalta on tärkeää, että ne toimivat oikeanlaisilla palvelinratkaisuilla. Me huolehdimme, että käytössä on useita viimeisimpien teknologioiden ja korkean kapasiteetin palvelimia, jotta asiakkaanamme voit keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Palvelinresurssit toimivat vikasietoisessa pilvipalveluympäristössä ja pystyvät käsittelemään suuria kävijämääräpiikkejä.

Hinta alkaen

89 € / kk
  • Kysy lisää palvelusta!

Luotettavuus

Palveluamme käyttää jo yli 200 suomalaista verkkokauppaa. Asiantunteva palvelu takaa mielenrauhan.

Asiantuntevaa palvelua

Laadukas tietotekninen osaaminen ja automaattinen palvelinjärjestelmien seuranta sekä vikapäivystys 24/7.

Datacenterit ja turvallisuus

Datacenterimme sähkönsyötöstä ja jäähdytyksestä on huolehdittu UPS-järjestelmillä, varavoimageneraattoreilla sekä tehokkaalla jäähdytyksellä. Laiteympäristöjen turvallisuudesta huolehdimme mm. alue-ja kohdevartioinnilla, kulunvalvonnalla, lukittavilla laitekaapeilla sekä 24/7 valvonnalla.

Skaalautuvuus

Skaalautuvuus mahdollistaa suuret kävijämäärät eli tietoliikennettä tai palvelinkapasiteettia ei ole rajoitettu. Welcom Netin hinnoittelu perustuu puhtaasti kävijämääriin. Sinun ei siis tarvitse arvata kuukausimaksua julkisten pilvipalveluiden haastavista hinnastoista.

Tekninen toteutus suunnitellaan tyypillisesti verkkokaupan koodaajien kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Näin homma toimii meidän kanssamme

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Asiantuntijamme on yhteydessä sinuun. Hän kuuntelee ja selvittää tilanteesi.

Saat halutessasi alustavan tarjouksen. Voit rauhassa miettiä sopisiko meidän palvelumme teille.

Hyväksy tarjous ja aletaan hommiin.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteydenottopyyntö

Etusivun yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

* Pakollinen. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.