Hosting-palvelut

Tarvitset sitten kotisivuja tai verkkokauppaa, saat meiltä skaalautuvat ratkaisut verkon valloittamiseen. Perinteisen web-hotellin lisäksi tarjoamme erilaisia ratkaisuja verkkokauppojen vaativampiin tarpeisiin – niin suorituskykyä virtuaalipalvelimilla kuin lisäresursseja kapasiteettipalveluiden avulla.

Laadukkaat ja tehokkaat palvelimet

Meiltä saat perinteisen web-hotellin lisäksi myös erilaisia ratkaisuja verkkokauppojen vaativampiin tarpeisiin – oli se sitten lisäsuorituskykyä virtuaalipalvelimilla tai lisäresursseja kapasiteettipalveluiden avulla. Welcom Net takaa laadukkaat ja tehokkaat palvelimet, sekä tarkoin valitut maailman johtavat ohjelmistotoimittajat. Käytämme markkinoiden uusimpia ja nopeimpia teknologioita.

Virtuaalipalvelin

Virtuaalipalvelin on luotettava, ketterä ja huoleton valinta yrityksen tarpeisiin, on kyse sitten liiketoiminta kriittisten kassajärjestelmien, ERP-järjestelmien tai kustomoitujen verkkosivujen hostingista.
Lue Lisää...

Kapasiteettipalvelut

Kapasiteettipalvelut koostuvat useista eri palveluista, joita tarvitaan esimerkiksi verkkokaupan palvelinresurssien riittävyyteen ja näkymiseen Internetissä.
Lue Lisää...

Webhotelli

Webhotellissa saat tilaa verkkosivujasi ja muita verkkopalveluita varten sekä verkkotunnusten rekisteröinnin ja ylläpidon.
Lue Lisää...